Nosaltres

senyormunera

Sr. Munera

Fa factures, reclama coses… el pesat de l’empresa

No és el cap, no és l’inversor, no és un treballador, és tot el col·lectiu d’apassionats del disseny i la comunicació, que treballen per altres marques en la confecció d’estratègies digitals, creació de marca, assessorament on i off-line i t’expliquen com dur a terme un correcte ús de eines d’internet.
L’equip l’integrem, creatius, programadors, estrategues, community managers, dissenyadors, que ens apassiona el que fem.
El reciclatge continu que de coneixements ens fa, dia a dia, veure oportunitats que traslladem als nostres clients per evolucionar.

FB: facebook.com/srmunera
TW: twitter.com/srmunera
IG: instagram.com/srmunera

jordi2

Jordi Clapera Parés

Especialista SEO/SEM i Social Media Manager

De petit ja m’apassionaven les noves tecnologies: el meu primer ordinador va ser un Spectrum ZX81. El 1994 vaig començar a treballar a l’empresa familiar com a tècnic i comercial informàtic, el 2005 vaig decidir emancipar-me i orientar la meva carrera professional cap al món de la comunicació, web 2.0…
A l’actualitat sóc emprenedor i empresari. Sóc CEO de Sr. Munera, l’agència de comunicació on realitzem projectes web, Social Media, Serveis de Community manager per empreses, branding digital, disseny gràfic…
Màster en màrqueting digital i màster com a Tècnic en Community Manager de l’institut INESDI certificat per AERCO.
Postgrau de Comunicació creativa i construcció de marca (branding) en una Societat digital a la UOC.

FB: facebook.com/jordieto
TW: twitter.com/jordieto
IG: instagram.com/jordieto

albert2

Albert Muntal Leis

Dissenyador gràfic i programador web

Vaig començar la meva vida en el món del disseny estudiant quatre anys el grau superior de disseny gràfic a BAU (UVIC). Aquells anys van ser el punt culminant d’un canvi de mentalitat: cada pedra t’ensenya a saltar més alt. Això va fer que a cada dificultat busqués noves solucions fins que em vaig topar amb la programació. La relació entre dissenyador i programador sempre ha sigut un punt difícil, la solució… aprendre a programar per poder entendre ambdues parts i saltar més alt. Així que després de cinc anys d’experiència com a programador i dissenyador interactiu, engeguem Sr. Munera per ampliar el ventall i trobar més reptes.
Com a cul inquiet que sóc, actualment curso el grau de Llengua i Literatura Catalana (a la UOC) durant el poc temps lliure i les hores que es poden retallar de dormir.

TW: twitter.com/muntaleis
IG: instagram.com/muntaleis