Serveis

Els nostres serveis es divideixen en tres grans branques lleugerament diferenciades: comunicació digital, disseny gràfic i disseny interactiu. Tot i això, les fronteres que les separen són pràcticament invisibles i creiem en una interacció constant i en la interdisciplinarietat, no en un coneixement tancat i únic.

comunicacio-digital

Comunicació digital

Una marca o empresa, no escull estar o no a la xarxa, ho escullen els seus usuaris i client.

Estratègia a medis socials des de les plata- formes mes conegudes com Facebook,  Twitter,  Linkedin… a xarxes internes per empreses o entitats.

Analítica web, publicitat a mitjans digitals, xarxa display, pagament per click, monitorització de marques, sectors, productes a medis socials. Auditem, assessorem i formem per a un millor posicionament orgànic de les webs.

Formació a les empreses…

disseny-grafic

Disseny gràfic

Disseny i estratègia de marca, creació de guia d’estils gràfics i de continguts, tan d’empresa com personals, suports a continguts digitals i analògics.

Creació de nom, identitat corporativa, posicionament…

La teva marca és allò que els clients guardaran en el seu pensament, el record que tindran de tu i allò que explicaran. Una bona marca, sempre acompanyada d’un bon producte, no té fronteres.

disseny-interactiu

Disseny interactiu

Disseny i desenvolupament de pàgines web, tan gestionades com estàtiques, landing pages, botigues on-line, servei de hosting amb la millor relació qualitat preu.

Creació i disseny d’aplicacions per dispositius mòbils (Android i Apple), per plataformes socials.

Creació de perfils de xarxes socials, adaptació a la imatge gràfica corporativa, creació de continguts, dinamització de comunitats on-line, Cuidem la reputació online.